Презентација компаније SUNGARD

SunGard је једна од водећих програмерских компанија која запошљава више од 17 000 људи глобално и има више од 25 000 клијената у преко 70 земаља у свету. SunGard нуди софтверска решења за финансијска тржишта, образовне установе и јавни сектор. Са годишњим приходом преко 4 милијарде долара, SunGard је тренутно највећа приватна софтверска компанија.

SunGard ће одржати презентацију везану за локалну канцеларију у Београду која запошљава преко 130 инжењера и тренутно је у процесу запошљавања 40 практиканата на плаћеној пракси и има преко 25 отворених позиција за запослење.

На презентацији ће SunGard инжењери представити архитектуру и перформансе решења за Неxт Генератион платформу за LOW LATENCY / HIGH VOLUME SYSTEME, чија је главна примена у процесуирању финансијских производа на берзи. Овај пројекат се у потпуности развија у Београдској канцеларији.

Позивамо вас да дођете на презентацију на којој ћете моћи да научите како се у Београду примењују иновативне технологије у развоју производа за глобалне финансијске институције.

Четвртак 14.5.2015. у 16ч сала 311 на ЕТФ-у.

Конкурс за праксу можете погледати на ОВОМ линку.