Стипендије за курсеве страних језика

Већ дуги низ година центар за стране језике Контекст додељује стипендије студентима, које обухватају целокупну цену курса неког страног језика, и овим путем позива све ЕТФ-овце да се пријаве и искористе ову лепу прилику.

СУЕТФ, у сарадњи са КОНТЕКСТ центром за стране језике, вам је омогућио да уколико се пријавите за њихове курсеве и напоменете да сте за њих сазнали преко СУЕТФ-а, добијате 5% попуста на цену курса.

Почетак свих курсева је 23. Октобра, а пријава је до 20. Октобра.

Пар речи о самом центру Контекст

Центар за стране језике Контекст основан је 1991. године са жељом да креира окружење које омогућава бављење језиком. Циљ постојања Контекста је да својим полазницима и сарадницима омогући учење и подучавање језика, превођење, уметничко изражавање, као и да страни језик постане део свакодневне културе и да задовољи комуникативне и делатне потребе.

Осим подучавања 29 страних језика, успешно се бавимо и припремом за полагање међународних испита. Центар за стране језике Контекст је сребрни партнер Британског савета за припрему Кембриџ испита, као и овлашћени испитни центар Лондонске привредне коморе. Такође, успешни смо и у припреми полазника за Гете сертификате.

За више од 20 година постојања, кроз просторије у Београду, Ваљеву, Гроцкој и Смедеревској Паланци прошло је преко 20 000 полазника који су у Контекст уградили смех детињства, памет одрастања, стручност професија и мудрост зрелих година.

Уколико Вам сте заинтересовани и желите још детаља о самим курсевима, можете да посетите њихову веб страницу.